Adolescentul cu tulburari de comportament

Trimisa la data: 2010-09-21
Materia: Psihologie
Pagini: 52
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alina_So
Lucrare de licenta despre Adolescentul cu tulburari de comportament
Prin aceasta lucrare am incercat sa subliniez importanta psihologilor in prevenirea si recuperarea tulburarilor de comportament, in raport cu particularitatile personalitatii fiecarui adolescent. Doresc sa urmaresc totodata factorii de risc care pot conduce la eventualele tulburari de comportament cu repercursiuni asupra dezvoltarii ulterioare a acestor adolescenti.

Daca modelarea personalitatii, a comportamentului adolescentului normal este o problema complexa, greu de rezolvat, cu atat mai dificila este problema influentarii adolescentilor cu tulburari de comportament, care prezinta tulburari in sfera cunoasterii, afectiv-volitionala.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Adolescentul cu tulburari de comportament

Lucrare de licenta despre Adolescentul cu tulburari de comportament
Cuprins

Introducere................3

Capitolul I. Adolescenta, perioada conflictuala a procesului de trecere de la copilarie la varsta adulta.......6

Capitolul II. Familia, cadru fundamental pentru viata si de dezvoltarea personalitatii adolescentului..................22

Capitolul III. Aspecte psihologice ale delincventei juvenile.........40

Capitolul IV. Metodologia cercetarii............


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Adolescentul cu tulburari de comportament". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.