Afacerea si infiintarea acesteia

Trimisa la data: 2010-04-17
Materia: Economie
Pagini: 85
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Stefania_S
Lucrare de licenta despre Afacerea si infiintarea acesteia
Economia centralizata si planificata excludea, aproape in totalitate posibilitatea unor castiguri suplimentare veniturilor salariale, adica posibilitatea de afirmare a spiritului intreprinzator, a initiativei, a autoafirmarii.Restructurarile economico-sociale care au avut loc in ultimii 12 ani in cea mai mare parte a lumii au condus la aparitia unor valori si activitati.

Marile intreprinderi gigant au incetat sa mai fie singurul promotor al dezvoltarii. Socializarea vietii a facut posibila aparitia individului ca izvor al creatiei. In acest climat, creatia si actiunea persoanei intreprinzatoare a inceput sa ocupe un loc din ce in ce mai important.Activitatea economica a individului nu trebuie sa se orienteze numai spre satisfacerea nevoilor de existenta, dar si spre creatie, care poate sa se incurajeze si sa fie productiva numai daca exista un regim de libertate si proprietate privata. Aceste doua obiective sale asigurarii nevilor vietii si al creativitatii, se pot infaptui in cadrul activizarii, infiintarii si extinderilor micilor afaceri.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Afacerea si infiintarea acesteia

Cuprins

Introducere...........4

Capitolul I. Intreprinzatorul si creatia sa.........7

Capitolul II. Contextul romanesc - Factor motivant in deschiderea unei
mici afaceri........29

Capitolul III. Motivatiile intreprinzatorului......43

Capitolul IV. Motivatiile intreprinzatorilor romani in infiintarea propriei afaceri..........53

Capitolul V. Concluzii............82

Bibliografie...........84

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Afacerea si infiintarea acesteia". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.