Agent economic - analiza situatiei financiare

Trimisa la data: 2011-01-07
Materia: Economie
Pagini: 57
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Eugenia_I
Lucrare de licenta despre Agent economic - analiza situatiei financiare
Coordonarea activitatilor agricole se realizeaza din punctul de lucru de la Curtuseni, str. Pastor Haz unde sunt cladirile administrative. De asemenea la Sectia II Mecanizare Curtuseni (care este in folosinta societatii din luna iunie 2002) este asigurata gararea utilajelor agricole, se realizeaza reparatiile daca este cazul, are loc spalarea si uscarea semintelor dupa recoltat, depozitarea acestora in rezervoare speciale. De asemenea la punctul de lucru exista rezervoare de combustibil, magazie pentru ingrasaminte chimice

Procesul de obtinere a semintelor de dovlecei este un proces specific agricol. Dotarea cu tractoare, pluguri, discuri, semanatori, permite efectuarea lucrarilor agricole cu resurse proprii. Insamantarea are loc in lunile aprilie - mai, cultura se sapa manual de doua ori iar in luna septembrie are loc recoltarea cu ajutorul masinilor de recoltat dovleci. Semintele obtinute sunt apoi spalate in rezervoare speciale, sunt supuse apoi procesului de uscare in uscatorul de seminte, proces ce dureaza 8 - 10 ore pentru 8.000 kg brut si in final finisarea prin periere pentru indepartarea tuturor impuritatilor. Apoi samanta este ambalata in big bax la 1.250 kg.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Agent economic - analiza situatiei financiare

Lucrare de licenta despre Agent economic - analiza situatiei financiare
Cuprins

Capitolul I. Prezentarea generala a agentului economic............3

Capitolul II. Piata de desfacere.....................10

Capitolul III Analiza situatiei financiare a agentului economic........13

Capitolul IV Evaluarea proiectului de investitii.........26

Capitolul V Pragul de rentabilitate....................48

Capitolul VI Concluzii................54

Bibliografie..................57

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Agent economic - analiza situatiei financiare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.