Algoritmii de calcul a distantelor minime in grafuri finite

Trimisa la data: 2009-07-02
Materia: Informatica
Pagini: 41
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Tatiana_A
Lucrare de licenta despre Algoritmii de calcul a distantelor minime in grafuri finite
In concluzie, daca exista un circuit de valoare negativa inseamna ca exista drumuri de valoare oricat de mica (cele care contin acest circuit), obtinuta prin parcurgerea acestuia de oricate ori dorim) si, deci, multimea valorilor drumurilor este nemarginita inferior, neexistand drum de valoare minima. Daca exista un circuit de valoare pozitiva atunci exista drumuri de valoare oricat de mare si multimea valorilor drumurilor este nemarginita superior, neexistand drum de valoare maxima.

Daca nu exista circuite de valoare negativa atunci valoarea oricarui drum este mai mare sau egala cu a drumului elementar corespunzator, deci drumul de valoare minima (daca exista) va fi un drum elementar. Cum multimea drumurilor elementare este finita (si deci si multimea valorilor lor) va avea minorant si am lamurit problema compatibilitatii problemei. Analog, daca nu exista circuite de valoare pozitiva atunci valoarea oricarui drum este mai mica sau egala cu a drumului elementar corespunzator, deci drumul de valoare maxima (daca exista) va fi un drum elementar. Cum multimea drumurilor elementare este finita (si deci si multimea valorilor lor), va avea majorant.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Algoritmii de calcul a distantelor minime in grafuri finite

Cuprins

Capitolul I. Conceptul de graf finit. Reprezentare. Exemple....................................3
I.1. Conceptul de graf finit.Notiuni generale.........................3
I.2. Concepte de baza in teoria grafurilor..........................12
I.3. Reprezentarea grafurilor orientate...........................15

Capitolul II. Algoritmi de determinare a distantelor minime dintre varfurile unui digraf.........................................17
II.1.Notiuni generale.........................................17
II.2.Algoritmi de gasire a drumului optim..........................19

Capitolul III. Algorimti de determianrea a unor circuite negative dintr-un digraf.Aplicatii........................................33
III.1. Drumuri si circuite hamiltoniene............................33
III.2.Determinarea drumurilor hamiltoniene...........................34

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Algoritmii de calcul a distantelor minime in grafuri finite". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.