Alimentarea cu apa potabila

Trimisa la data: 2013-04-25
Materia: Geografie
Pagini: 47
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: marc_claudia27
Lucrare de licenta despre Alimentarea cu apa potabila
Apa, aerul, pamantul si focul au fost considerate de antici ca fiind cele patru elemente esentiale universului. Astazi pe langa cele 4 elemente s-a mai adaugat si lumina, astfel acestea constituind cele 5 elemente esentiale existentei umane. Fara apa nu se poate concepe nici o activitate umana, apa fiind considerat ca fiind un element determinant si esential al existentei umane.

Realitatea ultimilor decenii, in special a ultimilor ani, dovedeste ca resursele de apa dulce sunt epuizabile, iar din cauza dezvoltarilor activitatilor industriale, intensificarii folosirii apei in agricultura, cresterea numerica a populatiei si a gradului de civilizatie sporesc in intreaga lume cerintele de apa.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Alimentarea cu apa potabila

Cuprins

Introducere..........3

Capitolul I Apa. Notiuni despre apa potabila. Surse de apa......4

Capitolul II Surse de apa potabila.........9

Capitolul III Scheme de alimentare cu apa potabila.........24

Bibliografie...........47

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Alimentarea cu apa potabila". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.