Amenajarea de plantatii viticole in subbazidenele hidrografice

Trimisa la data: 2009-03-18
Materia: Agronomie
Pagini: 64
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Veronica_Al
Lucrare de licenta despre Amenajara de plantatii viticole in subbazidenele hidrografice
Pentru trasarea debuseelor , a canalelor de evacuare , a cursurilor mici de apa , astfel ca circulatia pe drumurile de exploatare sa se desfasoare corespunzator in tot timpul anului , se construiesc podete si vaduri preate.Au rolul de a asigura evacuarea dirijata a surplusului de apa de pe versanti , fara a provoca degradari amenajarilor prevazute sau drumurilor de exploatare.In cazul traversarii unor debusee naturale sau artificiale cu sectiune parabolica si cu debite reduse sub 0,30 m3/s , se recomanda proiectarea de vaduri pereate.

Vaduri pereate se construiesc din piatra bruta cu grosimea de 0,20-0,40m (0,20 m pe taluzuri , 0,40m pe platforma drumului) avand lungimea de 8-12m iar latimea egala cu cea a drumului. Inclinarea taluzurilor vadurilor pereate se proiecteaza de 1/6-1/10 functie de deschiderea debuseului sau a zonei depresionare , iar latimea de maxim 0,50m. in partile laterale se prevad pinteni de incostare de 0,60m adancime si 0,40m grosime , din piatra cu mortar de ciment.Podete tubulare se proiecteaza in cazul debitelor de evacuat mai mari de 0,30m3/s pana la 3,0-5,0m3/s ( la sectiuni inecate , functie de calcul de dimensionare pentru viteza de scurgere a apei de 1,5-6m/s). Diametrul tuburilor este intre 500mm si 1500mm. Pentru zona amenajata am ales tuburi cu diametrul de 800mm.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Amenajarea de plantatii viticole in subbazidenele hidrografice

Lucrare de licenta despre Amenajara de plantatii viticole in subbazidenele hidrografice
Cuprins

Capitolul I. Memoriu descriptiv..................................3

Capitolul II. Conditiile naturale.................................4

Capitolul III. Memeoriu justificativ.................................17

Capitolul IV. Note de calcul...........................................32

Capitolul V. Tehnologia de executie a teraselor trepte pentru plantatii viticole......................................................58

Bibliografie.................................64Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Amenajarea de plantatii viticole in subbazidenele hidrografice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.