Amplasamentele in corelatie cu eficienta economica

Trimisa la data: 2009-10-02
Materia: Economie
Pagini: 95
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Zinel_Tu
Lucrare de licenta despre Aamplasamentele in corelatie cu eficienta economica
In cadrul indicatorilor de resurse un loc special il ocupa activele de exploatare, cresterea nivelului valoric al acestora a fost determinat, pe de o parte, de aplicarea reglementarilor legale privind actualizarea valorii activelor fixe prin operatiuni de reevaluare a acestora si materializarea programelor de investitii, concepute pentru achizitionarea unor noi active imobilizate.( in special investitii cu destinatie productiva, respectiv terenuri, cladiri, constructii speciale, diversificarea parcului de masini de transport marfuri, investitii insumand 6746,2 milioane lei, din care pentru mijloace fixe 4684,9 milioane lei ).

In ceea ce priveste patrimoniul net, stabilit ca diferenta intre activele totale si datoriile totale contractate, aceasta reflecta o stare patrimoniala buna.Cresterea patrimoniului net este rezultatul unor gesturi economice sanatoase si o consecinta a reinvestirii unei parti din profitul net realizat de societate.Folosirea eficienta a activelor circulante ( aprovizionarea la timp si in cantitatile necesare cu materii prime, materiale, reducerea consumurilor neeconomicoase ) s-a materializat in accelerarea vitezei de rotatie a activelor circulante cu 7,6 zile fata de anul precedent, fapt ce a avut ca efect eliberari de active circulante.Indicatorii relatiilor de proprietate au scos in evidenta faptul ca societatea si-a asigurat finalizarea imobilizarilor nete din resurse proprii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Amplasamentele in corelatie cu eficienta economica

Lucrare de licenta despre Aamplasamentele in corelatie cu eficienta economica
Cuprins

Capitolul I. Obiective de investitii........................3

Capitolul II. Aprobarea, autorizarea si avizarea proiectelor obiectivelor de investitii.....................................11

Capitolul III. Proiectul tehnic..................................31

Capitolul IV. Proiectul de paln general..........................88

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Amplasamentele in corelatie cu eficienta economica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.