Amplasarea unui centru de calcul

Trimisa la data: 2009-08-05
Materia: Informatica
Pagini: 114
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Paul_S
Lucrare de licenta despre Amplasarea unui centru de calcul
In Elvetia legislatia referitoare la apararea civila este la nivel federal, in timp ce diferitele cantoane si autoritatile locale in particular, sunt responsabile pentru eforturile operationale in situatii de urgenta care includ aparare civila si servicii de salvare. Autoritatile locale au o responsabilitate mai mare pentru planificarea si dimensionarea resurselor de preintampinare a situatiilor de urgente, incepand cu anul1995, cand autoritatile locale municipale au devenit responsabile cu situatiile de urgenta ce apar pe timp de pace. Autoritatile municipale locale au deasemeni responsabilitatea exersarii si antrenarii organizatiei de aparare civila.

Organizatia de aparare civila municipala locala este dimensionata proportional cu numarul populatiei locale, ceea ce inseamna ca nu este identica pe intinsul tarii. Din ce in ce mai mult autoritatile locale coopereaza referitor la serviciile de salvare si resurse de la apararea civila. Scopul este de cele mai multe ori acumularea de resurse si experienta. In 1991 a fost initiat A© Comprehensive Risk Analysis Switzerland A>> (Analize de Risc Cuprinzatoare ale Elvetiei) ca urmare a deciziei Parlamentului elvetian. Scopul a fost acela de a introduce o evaluare permanenta a tututor riscurilor din tara si de a incerca sa se stabileasca o unitate de masura a vulnerabilitatii nationale. In 1993/1994 mai mult de 200 de riscuri semnificante au fost identificate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Amplasarea unui centru de calcul

Cuprins

Capitolul I.
1.1. Introducere......................................3
1.2. Metode/modele folosite......................................3
1.3. Rapoarte despre rezultatele obtinute
in analiza riscului la nivel international............................4
1.4. Prezentarea metodelor de analiza a vulnerabilitatii............................................26
1.5. Modelarea economico-matematica................................27

Capitolul II Proiectarea..........................................31
2.1. QVA (Quantitative Vulnerability Assessment)
- Evaluarea Vulnerabilitatii cantitative.............................31
2.2. Metoda Index.........................................42
2.3. Metoda Matrix............................................88
2.4. Prezentarea observatiilor si concluziilor....................93

Bibliografie................................................113Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Amplasarea unui centru de calcul". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.