Amplificator in putere

Trimisa la data: 2008-08-25
Materia: Fizica
Pagini: 49
Comentarii: 2 (citeste)
Autor: valentin
Lucrare de licenta despre Amplificator in putere
Tranzistorul bipolar reprezinta un monocristal semiconductor in interiorul caruia, prin doparea adecvata cu impuritati, se creeaza trei regiuni extrinseci , in succesiunea N-P-N sau P-N-P (fig. 1.1, a), regiunea centrala satisfacand anumite conditii si constituind cu regiunile extreme jonctiuni PN.

Deoarece semiconductoarele extreme pot fi dotate diferit cu impuritati, in figura 1.1 a s-au notat prin P ?i P'. Dupa succesiunea amintita, tranzistoarele pot fi de tip npn sau pnp. Din motive care se vor vedea ulterior unul din semiconductoarele extreme poarta denumirea de emitor, semiconductorul central care - ca si grila in cazul unei triode indeplineste functia de comanda a curentului prin tranzistor - este denumit baza, iar celalalt semiconductor extrem, colector.

Datorita simetriei structurii, semiconductoarele extreme isi pot inversa rolurile. O serie de criterii functionale determina nesimetrii constructive astlel incat practic un anumit semiconductor extrem este destinat sa indeplineasca functia de emitor, iar celalalt functia de colector.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Amplificator in putere

CUPRINS............3
INTRODUCERE.........4

TRANZISTOARE BIPOLARE....................................5
1 Structura. Functionare. Curenti........................5
2 Caracteristici statice.................................11
3 Tranzistorul bipolar in regim variabil...............15
4 Limitari in functionarea tranzistoarelor si dimensionarea schemelor cu tranzistoare..................24

AMPLIFICATORUL DIFERENTIAL........................26

PARAMETRI - CLASIFICARI....................................33
1 Parametrii amplificatoarelor.............................33
2 Clasificarea amplificatoarelor...........................36
3 Reactia in amplificatoare. Consideratii generale.........36

ETAJE DE IESIRE (FINALE)..........................39

AMPLIFICATOR IN PUTERE (35 W)...................44

Bibliografie...............49

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Amplificator in putere". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii
  • 35 W este ... putere? Pe mine m-ar fi interesat ceva de peste 2 KW in RF

    John | 2010-07-25 14:41:00
  • trebuie sa te multumesti si cu asta

    catea | 2011-04-19 17:54:00
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.