Analiza - procesarea si sinteza datelor la nivel managerial - Studiu de caz pe retele locale de fast food

Trimisa la data: 2010-02-19 Materia: Management Pagini: 61 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Catalina_Gr
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Analiza - procesarea si sinteza datelor la nivel managerial - Studiu de caz pe retele locale de fast food
Desigur ca punctele de vedere ale producatorilor de software asupra copyright - ului sunt, daca nu cunoscute, cel putin usor de dedus. Pe de o parte, produsele trebuie platite pentru a se asigura: amortizarea investitiilor in cercetare, acoperirea costurilor privind productia si obtinerea de fonduri pentru dezvoltare; pe de alta parte, este necesara protejarea creatiei originale (patente, solutii tehnice, inovatii, inventii).

Mai jos prezentam cateva extrase din "Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe", pe care o consideram un document juridic fundamental pentru domeniul IT:"Autorul unei opere are dreptul patrimonial exclusiv de a decide daca, in ce mod si cand va fi utilizata sau exploatata opera sa, inclusiv de a consimti la utilizarea operei de catre altii". (cap. IV, art. 12)."Prin prezenta lege, protectia programelor pentru calculator include orice expresie a unui program, programele de aplicatie si sistemele de operare, exprimate in orice fel de limbaj, fie in cod - sursa sau cod - obiect, materialul de conceptie pregatitor, precum si manualele.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Analiza - procesarea si sinteza datelor la nivel managerial - Studiu de caz pe retele locale de fast food

Cuprins

Capitolul I. Sisteme informatice...........3

Capitolul II. Prezentarea generala a unitatilor de alimentatie publica............30

Capitolul III. Aplicatie: Fast Food Complex Pret`a manger........39

Capitolul IV. Aplicatie: Sistem informatic managerial pentru fast food Pret`a mange.........54

Capitolul V. Concluzii si recomandari...........59

Bibliografie..........61


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza - procesarea si sinteza datelor la nivel managerial - Studiu de caz pe retele locale de fast food". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.