Analiza activitatii de marketing la o societate comerciala

Trimisa la data: 2009-06-04
Materia: Marketing
Pagini: 61
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Elena_N
Lucrare de licenta despre Analiza activitatii de marketing la o societate comerciala
Studiile efectuate arata ca, desi un consumator este nesatisfacut de fiecare al patrulea produs pe care-l cumpara, mai putin de 5% din clientii nesatisfacuti reclama acest lucru.

Acestia din urma fie ca faptul reclamat este prea putin important, fie ca reclamatia ii va face sa se simta penibil sau ca nici nu vor fi bagati in seama si problema nu se va rezolva.

Majoritatea acestor clienti va cumpara mai putin sau va cumpara din alta parte. Rezultatul consta in pierderea inutila a unor clienti de catre firma in cauza.

Prin urmare, firmele nu pot utiliza numarul reclamatilor ca element de masurare a satisfactiei consumatorilor. O metoda de apreciere directa a gradului de satisfacere a nevoilor consumatorilor o reprezinta sondajul periodic.

Firma expediaza chestionare sau contacteaza telefonic un numar de subiecti alesi aleatoriu din randul noilor clienti pentru a afla care este reactia acestora fata de diverse aspecte ce tin de activitatea ei. In plus, se solicita si opiniile clientilor in legatura cu performantele concurentei.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza activitatii de marketing la o societate comerciala

Lucrare de licenta despre Analiza activitatii de marketing la o societate comerciala
Cuprins

Capitolul I Introducere in activitatea de marketing specifica unei societati comerciale................3

Capitolul II Diagnoza activitatii societatii comerciale "Spicul" S.A. Pitesti.............................12

Capitolul III Piata societatii comerciale "Spicul" S.A. Pitesti........42

Capitolul IV Perfectionarea activitatii de marketing la S.C. "Spicul" S.A. Pitesti........................57

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza activitatii de marketing la o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.