Analiza activitatii de secretariat si birotica

Trimisa la data: 2009-10-15 Materia: Contabilitate Pagini: 77 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Stefan_N
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Analiza activitatii de secretariat si birotica
Potrivit Legii 14/1991, pentru munca prestata in conditiile prevazute in contractul individual de munca, fiecare persoana are dreptul la un salariu in bani, convenit la incheierea contractului.Salariul cuprinde : salariul de baza, adaosurile si sporurile la acesta.Salariul de baza se stabileste pentru fiecare salariat in raport cu calificarea, importanta, comlexitatea lucrarilor ce revin postului in care este incadrat cu pregatirea si competentele profesionale.Adaosurile si sporurile la salariul de baza se acorda in raport cu rezultatele obtinute, conditiile concrete in care se desfasoara activitatea si dupa caz vechimea in munca.

Salariul de baza, adaosurile si sporurile sunt confidentiale.Legea prevede ca la stabilirea salariului nu pot fi facute discriminari pe criterii politice, etnice, confesionale, de varsta, sex sau de starea materiala.Nivelul salariului se stabileste in cazul societatilor comerciale si al regiilor autonome prin negocieri intre partenerii sociali cu ocazia incheierii contractului colectiv de munca, fapt care permite realizarea unui echilibru echitabil intre nevoile salariatiilor si resursele agentului economic, iar in cazul personalului, care isi desfasoara activitatea in sectorul bugetar, si in regiile autonome cu specific deosebit, pe baza de lege sau, dupa caz, prin hotarare de guvern.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Analiza activitatii de secretariat si birotica

Lucrare de licenta despre Analiza activitatii de secretariat si birotica
Cuprins

Capitolul I. Caracteristici tipologice ale firmei.....................3

Capitolul II. Intrarile de resurse materiale.........................5

Capitolul III. Structura personalului.................................8

Capitolul IV. Calculatia costurilor.............................13

Capitolul V. Activitatea statistica a firmei...................20

Capitolul VI. Rolul parghiilor economice in dezvoltarea activitatii agentului economic.....................................24

Capitolul VII. Reproiectarea sistemului de management............26

Capitolul VIII. Analiza activitatii de birotica si secretariat..........76


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza activitatii de secretariat si birotica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.