Analiza aparitiei si evolutiei impozitelor si taxelor in finantele publice

Trimisa la data: 2010-02-19
Materia: Finante-Banci
Pagini: 61
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Anca_N
Lucrare de licenta despre Analiza aparitiei si evolutiei impozitelor si taxelor in finantele publice
Taxa asupra mijloacelor de transport se datoreaza incepand cu intai a lunii in care au fost dobandite , iar in cazul instrainarii sau radierii in timpul anului din evidentele organelor de politie, taxa se da la scadere incepand cu data de intai a lunii in care a aparut una din aceste situatii.

Taxa asupra mijloacelor de transport se stabileste de catre organele fiscale teritoriale , pe raza caror contribuabilii isi au domiciliul sau sediul , dupa caz, pe baza declaratiei de impunere , depusa in conditiile prezentei legi.Taxa asupra mijloacelor de transport se plateste trimestrial, in rate egale pana la data de 15 inclusiv a ultimei luni din fiecare trimestru.Pentru mijloacele de transport dobandite in cursul anului, taxa datorata se repartizeaza in sume egale, la termenul de plata ramase pana la sfarsitul anului.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza aparitiei si evolutiei impozitelor si taxelor in finantele publice

Cuprins

I. Notiuni generale privind impozitele si taxele . concept , tipuri si functii.............3
I.1 Scurt istoric privind aparitia si evolutia impozitelor si taxelor...........3

II. Continutul si caracteristicile impozitelor si taxelor...........6
II.1 Deosebiri intre impozite si taxe ca notiuni fiscale............12
II.2 Clasificarea impozitelor si taxelor locale.............12
II.3 Rolul impozitelor in economia Romaniei contemporane............18

III. Impozitele locale in practica romaneasca contemporana...........26

IV. Consideratii privind impozitele si taxele locale..........44

V. Concluzii si propuneri............46

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza aparitiei si evolutiei impozitelor si taxelor in finantele publice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.