Analiza aplicabilitatii comertului electronic in turism

Trimisa la data: 2010-04-04
Materia: Turism
Pagini: 97
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Camelia_St
Lucrare de licenta despre Analiza aplicabilitatii comertului electronic in turism
Punerea marfurilor la dispozitia clientilor si consumatorilor de pe piata internationala face necesara crearea si dezvoltarea unor structuri organizatorice si modalitati de coordonare specifice; acestea fac parte din politica de distributie internationala.

Distributia internationala reprezinta activitatile ce se desfasoara si relatiile ce se stabilesc intre parteneri situati pe piete diferite in vederea punerii marfii la dispozitia consumatorilor sau utilizatorilor straini.O politica de distributie internationala completa include crearea de retele de distributie, constituirea, supravegherea si coordonarea logisticii internationale si un numar de strategii de distributie.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza aplicabilitatii comertului electronic in turism

Cuprins


Introducere..............3

Capitolul I Distributia in marketingul international...........6
1.1 Continutul si rolul distributiei in marketingul international.....6
1.2 Canalele de distributie in marketingul international.......8
1.3 Strategia de distributie in marketingul international......13

Capitolul II Elemente specifice ale distributiei produselor turistice in marketingul international...........19
2.1 De la sistemele de rezervare aeriene la sistemul global de distributie; dezvoltarea sistemului global de distributie .......19
2.2 Sisteme centrale de rezervari pentru serviciile de transport turistice ............30
Studii de caz : - Holliday Inn............39

Capitolul III Distributia pe internet a produselor turistice in marketingul international .........49
3.1 Turismul si internetul.........49
3.2 Distributia electronica a hotelurilor si a intreprinderilor turistice............72

Concluzii............91

Bibliografie.........93

Abrevieri............97

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza aplicabilitatii comertului electronic in turism". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.