Analiza aspectelor clinice si evolutive in hepatita cu virus C

Trimisa la data: 2010-10-11
Materia: Medicina
Pagini: 77
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriela_I
Lucrare de licenta despre Analiza aspectelor clinice si evolutive in hepatita cu virus C
Un studiu japonez a apreciat relatia dintre complexitatea quasispeciilor si activitatea bolii hepatice exprimata prin nivelul transferazelor7. S - au studiat 2 grupuri : grupul 1 (de 121 pacienti) cu nivele normale de transferaze si grupul 2 (58 pacienti ) cu nivele crescute de transferaze. La pacientii din grupul 2 a fost gasit un spectru mai larg de quasispecii fata de pacientii din grupul 1 (s-a comparat secventa de nucleotide din regiunea de miez a genomului viral ).

Epidemiologie
In ultima decada, in Statele Unite, incidenta hepatitei acute C din totalul hepatitelor acute virale a fost estimata a fi de cca. 16%. Datele programului national de supraveghere nu reflecta insa incidenta reala a hepatitei acute C.Hepatita non A non B se raporteaza CDC din 1982, iar intre 1982 - 1990 (cand testarea a devenit disponibila), incidenta in populatia generala a fost subevaluata. In 1990 s-a inregistrat o crestere brusca a numarului de cazuri de hepatita non A non B si C.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza aspectelor clinice si evolutive in hepatita cu virus C

Lucrare de licenta despre Analiza aspectelor clinice si evolutive in hepatita cu virus C
Cuprins

I.Istoric.......................2

II.Structura HCV................4

III.Epidemiologie...............8

IV.Transmiterea.................11

V.Aspecte morfopatologice in hepatita cronicA C...............15

VI.Fiziopatologia infectiilor persistente cu HCV..............18

VII.Manifestarile extrahepatice in infectia HCV...............23

VIII.Diagnosticul serologic in infectia HCV..............31

IX.HCV si alte afectiuni..............35

X.Factorii predictivi ai succesului terapiei.............39

XI.Tratamentul cu interferon..........44

XII.Tratamentul hepatitei cronice C la copii.............48

XIII.Transplantul hepatic.............51

Parte speciala

XIV.Obiectivele lucrarii..............52

XV.Material si metoda.................53

XVI.Rezultate si discutii.............54

XVII.Concluzii........................77

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza aspectelor clinice si evolutive in hepatita cu virus C". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.