Analiza aspectelor generale privind managementul total al calitatii

Trimisa la data: 2010-05-27
Materia: Management
Pagini: 92
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriela_Di
Lucrare de licenta despre Analiza aspectelor generale privind managementul total al calitatii
In Romania, asigurarea de bunuri, persoane si raspundere civila are o vechime de peste 120 de ani. Evolutia in timp poate fi concentrata in trei mari perioade: 1871-1948; 1949-1991; 1991 pana in prezent, fiecare perioada caracterizata prin diferite tipuri de organizatii de asigurare, cu diferite tipuri de proprietate si metode de conducere.Primele organizatii, care au avut si caracter de mutualitate si intrajutorare, au fost breslele di Transilvania, infiintate in secolul al XIV-lea.

Tot in Transilvania va aprea, in anul 1844, prima organizatie de asigurare propriu-zisa intemeiata de catre Asociatia Meseriasilor din Brasov sub denumirea de Intitutul general de Pensii din Brasov, avand carcater specific de asigurari de viata. Se apreciaza ca in Transilvania, conditiile istorice au permis ca sub influenta unor mari societati de asigurare ale timpului (Assicurazion Generali si Riunioni Adriatica di Sicureza), a caror raza de activitate s-a extins si in aceasta parte a tarii noastre, populatia Transilvaniei sa cunoasca mai inainte decat cea din alte regiuni ale tarii, institutia asigurarilor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza aspectelor generale privind managementul total al calitatii

Cuprins


Partea intai

Capitolul I Managementul total al calitatii........3

Capitolul II Servicii. Calitatea in servicii.......11

Partea a doua

Capitolul III Notiuni generale privind asigurarile.........35

Capitolul IV Studiu de caz - interamerican Timisoara.......51

Partea a treia

Capitolul V Concluzii si propuneri.........89

Bibliografie.........91

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza aspectelor generale privind managementul total al calitatii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.