Analiza aspectelor rezultate din auditarea activitatii de marketing

Trimisa la data: 2010-02-21
Materia: Marketing
Pagini: 54
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: DenisaSimona_P
Lucrare de licenta despre Analiza aspectelor rezultate din auditarea activitatii de marketing
Un audit de marketing este un studiu complet, sistematic, independent si periodic al mediului, obiectivelor, strategiilor si activitatilor de marketing ale unei firme - sau ale unei unitati de activitate - in vederea identificarii si a recomandarii unui plan de actiune pentru imbunatatirea performantei de marketing a entitatii auditate.

Istoria auditului de marketing incepe in 1950 cand Rodolph Dallmeyer, un fost director al Booz, Allen & Hamilton, si Robert J. Lavidge, Presedinte al companiei Elrick & Lavindge, incep sa realizeze studii sistematice si independente ale marketingului unor companii prezente pe piata in acea perioada. In 1959 Asociatia Americana de Management publica pentru prima data o serie de lucrari despre auditul in marketing sub titlul "Analyzing and Improving Marketing Performance". In timpul anilor 1960 activitatea numita in SUA "marketing audit" este tot mai prezenta pe listele firmelor de consultanta in management, dar au trecut zece ani pentru a fi luat cu adevarat in considerare in activitatea de management.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza aspectelor rezultate din auditarea activitatii de marketing

Cuprins

Capitolul I Elemente teoretice privind auditarea activitatii de marketing...........6
Subcapitolul 1 Auditul in marketing. Definitie si caracteristici.......6
Subcapitolul 2 Companiile care pot beneficia in urma auditului.........8
Subcapitolul 3 Cei 3 pasi ai auditului in marketing.........9
Subcapitolul 4 Componentele auditului in marketing..........12
Subcapitolul 5 Probleme in procesul de audit........38

Capitolul II Echilibrul dinamic al companiei S.C. DELCAR S.R.L.- dealer SKODA...........40
Subcapitolul 1 Prezentarea S.C. DELCAR S.R.L..........40
Subcapitolul 2 Analiza principalilor indicatori de standing financiar........43

Bibliografie............53Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza aspectelor rezultate din auditarea activitatii de marketing". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.