Analiza asupra instruirii asistate de calculator la disciplinele tehnologice

Trimisa la data: 2010-09-04
Materia: Informatica
Pagini: 81
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniela_S
Lucrare de licenta despre Analiza asupra instruirii asistate de calculator la disciplinele tehnologice
Utilizarea calculatorului in procesul de instruire a condus la aparitia unor ansambluri de programe cunoscute ca Sisteme de Instruire Asistata de Calculator.Un Sisteme de Instruire Asistata de Calculator (SIAC) este in general perceput ca un mediu complexe, integrat (hardware-software), destinat interactiunii dintre posesorii unui sistem de cunostinte (instructorul) si destinatarii acestuia (cursantul), in vederea asimilarii active de informatie, insotita de achizitionarea de noi abilitati si deprinderi.

Initial, dezvoltarea unor sisteme de instruire asistata de calculator a avut rolul de a demonstra posibilitatea aplicarii lor in cele mai diverse domenii deoarece nivelul tehnic al echipamentelor nu era cel mai potrivit pentru asemenea aplicatii. Ulterior, aceste sisteme si-au dovedit viabilitatea astfel ca s-au dezvoltat pe o scara din ce in ce mai larga fiind aplicate in cele mai variate domenii de activitate. Printre primele sisteme de acest tip dezvoltate in perioada 1965-1980 au fost sistemele americane SOCRATES si PLATO.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza asupra instruirii asistate de calculator la disciplinele tehnologice

Lucrare de licenta despre Analiza asupra instruirii asistate de calculator la disciplinele tehnologice
Cuprins

1.Introducere...............3

2.Instruire asistata de calculator - Aspecte generale..........4

3.Programarea in instruirea asistata de calculator...........16
3.1.Rolul instructorului in instruirea asistata de calculator........16
3.2.Tipuri de programare............17
3.3.Caracteristici ale invatarii asistate de calculator............21

4.Instruirea la distanta prin Internet............22
4.1.Internet - mediu de distributie a informatiilor in lume........22
4.2.Servicii Internet............23
4.3.Utilizarea WWW in invatarea asistata de calculator..........25
4.4.Instrumente pentru dezvoltarea de aplicatii IAC in Internet........26

5.Aplicatie - Curs electronic de baze de date...........49

Bibliografie.............52

Anexe...............53

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza asupra instruirii asistate de calculator la disciplinele tehnologice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.