Analiza asupra transportului fluidelor vascoase si congelabile din import

Trimisa la data: 2010-10-02
Materia: Politehnica
Pagini: 93
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dorin_Ba
Lucrare de licenta despre Analiza asupra transportului fluidelor vascoase si congelabile din import
Compozitia gazelor de sonda variaza mult prin proportia componentilor. Distingem gaze sarace in care predomina metanul si care contin o proportie mica de omologi si gaze bogate cu un continut mai mare de omologi ai metanului. Variatiile de compozitie sunt datorate naturii titeiului, raportului dintre gaze si titei in zacamant, temperaturii si presiunii la care se produce separarea dintre titei si gaz.Factorul principal care influenteaza compozitia gazelor este presiunea la gura sondei. Cu cat presiunea este mai mica cu atat gazul este mai bogat in omologi ai metanului.

Gazolina. Butanii si primii termeni lichizi antrenati in gazul de sonda: pentani, hexane si proportii mici de omologi superiori, se extrag din gazele de sonda si constituiesc un produs lichid foarte usor, cu densitatea intre 0,625 si 0,670 cunoscut sub numele de gazolina. Operatia de separare e cunoscuta sub numele de degazolinare. Cantitatea extrasa si compozitia gazolinei depind de compozitia gazului si de procedeele de degazolinare intrebuintate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza asupra transportului fluidelor vascoase si congelabile din import

Lucrare de licenta despre Analiza asupra transportului fluidelor vascoase si congelabile din import
Cuprins

Introducere................3

Capitolul I Principalele proprietati ale titeiului si produselor petroliere................4

Capitolul II Calculul hidraulic al conductelor................36

Capitolul III Calculul termic al unei conducte.................50

Capitolul IV. Calculul mecanic al conductelor.............66

Concluzii...................

Bibliografie.................92

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza asupra transportului fluidelor vascoase si congelabile din import". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.