Analiza bugetului de venituri si cheltuieli la o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-06-09
Materia: Economie
Pagini: 93
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dan_P
Lucrare de licenta despre Analiza bugetului de venituri si cheltuieli la o societate comerciala
In acest fel s-a tinut pasul cu evolutia tehnologiilor de fabricare a produselor pe plan mondial in limitele permise de dotari existente si de posibilitatile de achizitionare a unor utilaje si echipamente performante. Astfel dupa 1974 a inceput fabricarea la C.C REAL S.A Pleasa, pentru prim aoara in tara, a produselor refractate mulitice, muito-coridonice, coridonice precum si a cimenturilor refractate superaluminoase, maselor si betoanelor refractate.

Fluxurile tehnologice pentru produsele refractate fasonate si nefasonate sunt complet integrate: materiile prime parcurg in societate fazele succesive ale procesului tehnologic: depozitare, dozare, macinare, samotizare, presare, asezare, ardere, depozitare, livrare. REAL S.A Pleasa este singura mare unitate de refractare care detine capacitati de realizare a semifabricatelor (samote si ciment refractat) necesare realizarii produselor finite, ceea ce determina un bun control al costurilor.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza bugetului de venituri si cheltuieli la o societate comerciala

Cuprins

Capitolul I. Prezentarea "SC Real SA Pleasa - Ploiesti" si politica acesteia...........3

Capitolul II. Analiza economica a SC Real SA Pleasa - Ploiesti pe baza bugetului de venituri si cheltuieli si a bilantului contabil. Contul de rezultate..........33

Capitolul III. Program privind cresterea situatiei economico - financiare a societatii "SC Real SA Pleasa - Ploiesti SA".......60

Capitolul IV. Proiectul de investitii...........73

Bibliografie..........92

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza bugetului de venituri si cheltuieli la o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.