Analiza bugetului de venituri si cheltuieli la o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-06-09 Materia: Economie Pagini: 93 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Dan_P
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Analiza bugetului de venituri si cheltuieli la o societate comerciala
In acest fel s-a tinut pasul cu evolutia tehnologiilor de fabricare a produselor pe plan mondial in limitele permise de dotari existente si de posibilitatile de achizitionare a unor utilaje si echipamente performante. Astfel dupa 1974 a inceput fabricarea la C.C REAL S.A Pleasa, pentru prim aoara in tara, a produselor refractate mulitice, muito-coridonice, coridonice precum si a cimenturilor refractate superaluminoase, maselor si betoanelor refractate.

Fluxurile tehnologice pentru produsele refractate fasonate si nefasonate sunt complet integrate: materiile prime parcurg in societate fazele succesive ale procesului tehnologic: depozitare, dozare, macinare, samotizare, presare, asezare, ardere, depozitare, livrare. REAL S.A Pleasa este singura mare unitate de refractare care detine capacitati de realizare a semifabricatelor (samote si ciment refractat) necesare realizarii produselor finite, ceea ce determina un bun control al costurilor.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Analiza bugetului de venituri si cheltuieli la o societate comerciala

Cuprins

Capitolul I. Prezentarea "SC Real SA Pleasa - Ploiesti" si politica acesteia...........3

Capitolul II. Analiza economica a SC Real SA Pleasa - Ploiesti pe baza bugetului de venituri si cheltuieli si a bilantului contabil. Contul de rezultate..........33

Capitolul III. Program privind cresterea situatiei economico - financiare a societatii "SC Real SA Pleasa - Ploiesti SA".......60

Capitolul IV. Proiectul de investitii...........73

Bibliografie..........92

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza bugetului de venituri si cheltuieli la o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.