Analiza cheltuielilor cu personalul in cadrul unei societati comerciale

Trimisa la data: 2010-11-02
Materia: Economie
Pagini: 96
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Adela_So
Lucrare de licenta despre Analiza cheltuielilor cu personalul in cadrul unei societati comerciale
Resursele umane au un rol deosebit in asigurarea performantelor acesteia, iar prin modificarea sa se manifesta pe o arie larga de consecinte economico-financiare .Analiza asigurarii cu resurse umane din punct de vedere cantitativ , calitativ , pe structura , precum si utilizarea timpului de munca , definesc dimensiunea potentialului economic al intreprinderii si concura , prin utilizarea eficienta , la cresterea capacitatii concurentiale si a viabilitatii acesteia .

Alaturi de baza tehnico-materiala , factorul uman conditioneaza calitatea activitatii comerciale , nivelul de servire si de satisfacere a cerintelor cumparatorilor . Importanta factorului uman mai poate fi relevata si din natura proceselor economice ce se desfasoara in comert , faptul ca multe din ele au pronuntat caracter manual . Aceasta determina o pondere relativ ridicata a consumului de munca vie in comert comparativ cu alte ramuri ale economiei nationale .

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza cheltuielilor cu personalul in cadrul unei societati comerciale

Lucrare de licenta despre Analiza cheltuielilor cu personalul in cadrul unei societati comerciale
Cuprins

Introducere..................4

Capitolul I Resursele umane, ca potential economic al intreprinderii................5

Capitolul II Analiza cheltuielilor cu personalul...........28

Capitolul III Modele de analiza a cheltuielilor cu personalul la S.C. "Remat Bucuresti Sud" S.A...................64

Concluzii...........................83

Anexe...............................89

Bibliografie.........................96Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza cheltuielilor cu personalul in cadrul unei societati comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.