Analiza cifrei de afaceri

Trimisa la data: 2011-10-21
Materia: Economie
Pagini: 77
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: ratusk85
Lucrare de licenta despre Analiza cifrei de afaceri
Variatia ( absoluta sau relativa ) a cifrei de afaceri este rezultatul actiunii unui numar mare de factori interni si externi . Identificarea starii reale a intreprinderii prezinta o deosebita importanta pentru definirea strategiei acesteia. Este usor de inteles ca problemele intreprinderii nu sunt aceleasi daca ea se afla in faza de crestere sau in faza de declin. La o intreprindere la care dinamica cifrei de afaceri inregistreaza o crestere puternica, deciziile strategice sunt orientate spre asigurarea unui control al dinamicii costurilor si mai ales spre gasirea unor solutii de acoperire a nevoilor financiare. In schimb, la o intreprindere a carei activitate stagneaza se va urmarii schimbarea strategiei de produs, gasirea unor noi debusee etc. corelate cu controlul costurilor.

Cifra de afaceri este, in mod normal, inregistrata in unitatile monetare curente (lei curenti). In perioada de puternica crestere a preturilor, daca nu se procedeaza la corelarea cu inflatia, informatiile isi pierd mult din fiabilitate, iar concluziile analizei sunt deformate. Inflatia are efecte la toate nivelurile: flux de exploatare, flux de finantare, structura patrimoniala etc., intrucat antreneaza variatii nominale, carora nu le corespund variatii reale ale activitatilor. Evitarea erorilor de judecata si aprecierea performantelor reale ale unitatii impun cu necesitate luarea in calcul a efectelor inflatiei.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza cifrei de afaceri

Lucrare de licenta despre Analiza cifrei de afaceri
Cuprins

Capitolul I. Prezentarea generala a societatii "BANATIM" S.A. Timisoara.....................................3

Capitolul II. Analaliza potentialului............................11

Capitolul III. Analiza cifrei de afaceri........................18

Capitolul IV Analiza cifrei de afaceri la S.C. BANATIM S.A.............44

Capitolul V. Concluzii si propuneri de ameliorare a gestiunii cifrei de afaceri la S.C. BANATIM S.A.................................66

Bibliografie........................................69

Anexe.............................................71

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza cifrei de afaceri". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.