Analiza cifrei de afaceri

Trimisa la data: 2010-10-07
Materia: Economie
Pagini: 40
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriela_D
Lucrare de licenta despre Analiza cifrei de afaceri
Fondul de rulment net este asigurat in cei doi ani din contributia mai ridicata a fondului de rulment strain. Aceasta semnifica faptul ca in asigurarea echilibrului financiar in partea de sus a bilantului, datoriile financiare au o pondere mai importanta.

Fondul de rulment strain are o evolutie crescatoare ceea ce ne pune in garda in privinta efortului de indatorare pe care il face societatea comerciala.Fondul de rulment propriu se gaseste intr-o perioada nefasta inregistrand o scadere in termeni absoluti de 8.383.950. aceste lucru semnifica o anumita diminuare a autonomiei in domeniul investitional si trebuie retinut de factorii de decizie ai respectivei societati comerciale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza cifrei de afaceri

Cuprins


1.1Caracteristici tipologice ale firmei (scurt istoric)........3
1.2 Descrierea bilantului financiar.........4
1. Situatia neta.......4
Indicatorii echilibrului financiar..........7
Nevoia de fond de rulment......10
Trezoreria neta............11

Analiza rezultatelor firmei......12
Solduri intermediare de gestiune (marjele de acumulare)........12
Marja comerciala.........14
Valoarea adaugata........14
3. Excedentul brut de exploatare........15
4. Profit de exploatare.........15
5.Profit curent........16
6.Profit net........16
Capacitatea de autofinantare........17

Analiza cash-flow-urilor si elaborarea tabloului de finantare.........18
Tabloul de finantare.........20
Analiza cash-flow-rilor...........21
Cash-flow-ul din exploatare si cash-flow-ul de gestiune.........21
Cash-flow-ul disponibil(CFD)..........22

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza cifrei de afaceri". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.