Analiza comparativa a calitati marfurilor

Trimisa la data: 2010-12-12
Materia: Comert
Pagini: 46
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Nicoleta_Io
Lucrare de licenta despre Analiza comparativa a calitati marfurilor
In timpul celui de-al doilea razboi modial guvernul japonez a fortat compania Toyota sa fabrice camioane pentru armata. Razboiul si criza economica a lasat-o compania fara locuri adecvate pentru productie. Dupa reconstruirea companiei Toyata s-a decis construirea masinilor mici pentru a evita competitia directa cu marile uzini de automobile din SUA si Europa, care produceau cu precadere masini mari.Toyota a lansat prototipul primei masini mici in 1947.In 1949 compania a fost aproape de faliment, nu si-a mai platit taxele si a avut probleme cu forta de munca.
Toyoda si-a dat demisia din calitatea de presedinte a companiei.

Rolul lui a fost luat de Eiji Toyoda si Shoichi Saito care au inceput sa investeasca in facilitati moderne si mai eficiente pentru a produce masini mai sofisticate.Toyota a produs un numar de masini noi in anii '50, incluzand masina cu tractiune integrala Land Cruiser in 1951, Crown in 1955 si Corona in 1957.In anii '60 compania a continuat sa isi extinda facilitatile de productie pentru a tine pasul cu crestere mondiala a cerintelor pentru masini economice.Toyota Corola, aparuta in 1966, a devenit foarte popular atat in Japonia cat si in lume.In anul 1970 Toyota s-a clasat pe locul 4 in clasamentul celor mai mari producatori auto.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza comparativa a calitati marfurilor

Lucrare de licenta despre Analiza comparativa a calitati marfurilor
Cuprins

Introducere...........................3

Capitolul I. Prezentarea produsului si a grupei.................8
Prezentare firmelor.......................8
Prezentarea produselor alese....................14
Alegerea produsului etalon............................29

Capitolul II. Prezentarea caracteristicilor generale ale produsului................30

Capitolul III. Prezentarea caracteristicilor de calitate..........................34

Capitolul IV. Metoda de analiza comparativa..........................35
A. Metoda clasica...........................35
Calculul indicatorului sintetic al calitatii si eficientei pe baza metodei expertizei si metoda matricei............................36

Concluzii.............................................41

Bibliografie......................................45

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza comparativa a calitati marfurilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.