Analiza comparativa intre BitDefender si alti antivirusi - Repozitionarea BitDefender

Trimisa la data: 2010-05-15
Materia: Informatica
Pagini: 31
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andreea_Io
Analiza comparativa intre BitDefender si alti antivirusi - Repozitionarea BitDefender
BitDefender Analiza Virus - pentru orice virus pe care BitDefender nu il identifica si dezinfecteaza se va livra antidotul in max 24 ore de la trimiterea unei mostre a virusului la Laboratorul Softwin.
Acces la Virus Information Center - statistici in timp real despre atacurile de virusi de pretutindeni si distribuirea lor pe glob, prin accesarea unei sectiuni speciale pe site.BitDefender Alerta Virus - mesaje de atentionare de urgenta prin e-mail -> mesaje de alerta trimise in cazul aparitiei unor noi virusi distructivi sau cu potential de raspindire rapida. Cei inscrisi vor fi primii care vor afla informatii despre ultimii virusi si despre alte amenintari.

Accesarea portalului Bitdefender in diverse limbi : engleza, franceza, spaniola, romana, germana (acestea fiind si limbile in care e disponibil produsul BitDefender).Punerea la dispozitia vizitatorilor sitului a ultimelor versiuni ale manualelor utilizatorului in format electronic (pentru orice produs din gama BitDefender) si posibilitatea de download (descarcare) gratuit.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza comparativa intre BitDefender si alti antivirusi - Repozitionarea BitDefender

Analiza comparativa intre BitDefender si alti antivirusi - Repozitionarea BitDefender
Cuprins

1. Istoric BitDefender..........3

2. Noiembrie 2001 - lansarea a noi standarde de securitate.......4

3. AVX (AntiVirus eXpert) versus BitDefender........5

4. Diferentiatori BitDefender fata de alti antivirusi..........13

5. Comunicarea pe piata romaneasca si pe pietele externe : publicitatea online..............14

6. Un concept creativ : BitDefender in cinematografe..........27

7. Rezultate. Pozitia BitDefender astazi.........29

Concluzii...........30

Bibliografie........31

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza comparativa intre BitDefender si alti antivirusi - Repozitionarea BitDefender". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.