Analiza comunicarii telefonice - Studiul cunoasterii la nivelul comunicational

Trimisa la data: 2010-08-26
Materia: Sociologie
Pagini: 39
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dan_S
Lucrare de licenta despre Analiza comunicarii telefonice - Studiul cunoasterii la nivelul comunicational
In general,internalizarea reprezinta punctul terminus al unui proces de influientare sau al unei companii de persuasiun. Spre exemplu, o multitudine de emisiuni stiintifice care prezinta legatura dintre fumat si cancer, corelate cu dezbateri si talk-show-uri, cu filme in care eroii nu fac apel la tigari, cu concerte dedicate combaterii fumatului si cu chemari lansate de personalitati avand priza la public, poate conduce, in multe cazuri, la shimbarea convingerilor si la internalizarea unei noi valori-antitabagismul.

Pe lista cazuilor tipice de internalizare a unor valori, ca efecte ale activitatii presei, se pot include si schimbarile de comportament ale consumatorului dupa o companie publicitara(renuntarea la detergent in favoarea altuia, achizitionarea unui nou tip de televizor,cumpararea de accesorii vestimentare moderne),precum si schimbarea orientarii politice in urma unei campanii de persuasiune politica(asumarea valorilor unui grup sau partid politic, adeziunea, electorala a unui lider).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza comunicarii telefonice - Studiul cunoasterii la nivelul comunicational

Lucrare de licenta despre Analiza comunicarii telefonice - Studiul cunoasterii la nivelul comunicational
Cuprins

Capitolul I Studiul cunoasterii la nivel comunicational...........3

Capitolul II Evolutia si dezvoltarea comunicarii prin telefon........4

Capitolul III Modernismul comunicarii telefonice...........6

Concluzii...........37

Bibliografie.................39
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza comunicarii telefonice - Studiul cunoasterii la nivelul comunicational". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.