Analiza contabila a activelor imobilizate

Trimisa la data: 2010-09-22 Materia: Contabilitate Pagini: 104 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Gabriel_G
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Analiza contabila a activelor imobilizate
In contabilitate activele imobilizate sunt delimitate , indiferent de felul lor pe obiecte de evidenta .Astfel , pentru imobilizarile necorporale distingem urmatoarele obiecte de evidenta : cheltuieli de constituire , indiferent de marimea lor , fiecare categorie de lucrari sau obiective de cercetare , fiecare brevet , licenta , concesiune , marca de fabrica sau de comert sau oricare alt drept similar , fondul comercial in totalitatea sa , fiecare program informatic .

Imobilizarile corporale cuprind terenurile si mijloacele fixe .
Terenurile includ terenurile propriu zise si amenajarile de terenuri iar ca obiect de evidenta se considera fiecare teren incadrat intr-o grupa cum ar fi : terenurile agricole si silvice , terenuri fara constructii , terenuri cu zacaminte , terenuri cu constructii si altele sau fiecare amenajare de teren in parte .
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Analiza contabila a activelor imobilizate

Lucrare de licenta despre Analiza contabila a activelor imobilizate
Cuprins

Introducere................3

Capitolul I Prezentarea S.C.Beton Balastiera Mat Cons SA.........5

Capitolul II Contabilitatea imobilizarilor............12

Capitolul III Aspecte privind evaluarea imobilizarilor...........55

Capitolul IV Contabilitatea operatiilor privind imobilizarilor.....71

Capitolul V Analiza situatiei privind activele imobilizate............89

Capitolul VI Concluzii si propuneri.................100

Bibliografie...............102
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza contabila a activelor imobilizate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.