Analiza contabila a activelor imobilizate

Trimisa la data: 2010-09-22
Materia: Contabilitate
Pagini: 104
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriel_G
Lucrare de licenta despre Analiza contabila a activelor imobilizate
In contabilitate activele imobilizate sunt delimitate , indiferent de felul lor pe obiecte de evidenta .Astfel , pentru imobilizarile necorporale distingem urmatoarele obiecte de evidenta : cheltuieli de constituire , indiferent de marimea lor , fiecare categorie de lucrari sau obiective de cercetare , fiecare brevet , licenta , concesiune , marca de fabrica sau de comert sau oricare alt drept similar , fondul comercial in totalitatea sa , fiecare program informatic .

Imobilizarile corporale cuprind terenurile si mijloacele fixe .
Terenurile includ terenurile propriu zise si amenajarile de terenuri iar ca obiect de evidenta se considera fiecare teren incadrat intr-o grupa cum ar fi : terenurile agricole si silvice , terenuri fara constructii , terenuri cu zacaminte , terenuri cu constructii si altele sau fiecare amenajare de teren in parte .

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza contabila a activelor imobilizate

Lucrare de licenta despre Analiza contabila a activelor imobilizate
Cuprins

Introducere................3

Capitolul I Prezentarea S.C.Beton Balastiera Mat Cons SA.........5

Capitolul II Contabilitatea imobilizarilor............12

Capitolul III Aspecte privind evaluarea imobilizarilor...........55

Capitolul IV Contabilitatea operatiilor privind imobilizarilor.....71

Capitolul V Analiza situatiei privind activele imobilizate............89

Capitolul VI Concluzii si propuneri.................100

Bibliografie...............102

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza contabila a activelor imobilizate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.