Analiza contabila a veniturilor si cheltuielilor administratiei publice

Trimisa la data: 2010-05-22
Materia: Administratie Publica
Pagini: 98
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Eduard_L
Lucrare de licenta despre Analiza contabila a veniturilor si cheltuielilor administratiei publice
Autoritatile administratiei publice locale prin care se realizeaza autonomia locala in orase sunt consiliile locale orasenesti, ca autoritati deliberative si primarii ca autoritati executive. Consiliile locale si primarii fiind alese pe baza legii care are in vedere alegerile locale, au rolul de a rezolva treburile publice din orase. In fiecare judet se constituie un Consiliu Judetean, ca autoritate a administratiei publice locale, pentru coordonarea activitatii consiliilor orasenesti, in vederea realizarii serviciilor publice de interes judetean.

Alesii locali sunt primarul, consilierii locali si consilierii judeteni iar mandatul acestora este de 4 ani. In fiecare judet, Guvernul numeste cate un prefect, care reprezinta Guvernul pe plan local conduce serviciile publice descentralizate ale minsterelor si ale celorlalte organe centrale ale administratiei publice, organizate in cadrul primariei. Consiliile oraselor sunt compuse din consilieri alesi prin vot universal, egal, direct, secret si liber exprimat, in conditiile stabilite de Legea alegerilor locale. Numarul membrilor fiecarui consiliu local se stabileste prin ordin al prefectului , in raport cu populatia existenta la data de 1 ianuarie a anului in care au loc alegerile.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza contabila a veniturilor si cheltuielilor administratiei publice

Cuprins


1. Autoritatile administratiei publice locale in lumina noii legi a administratiei.............3

2. Fundamentarea veniturilor si cheltuielilor bugetului local........16

3. Organizarea contabilitatii la primaria oraseneasca.........39

4. Analizarea executiei bugetului local pe trimestrul I.2002.......87

Anexa 1.......93
Anexa 2.......94
Anexa 3.......95

Bibliografie............93


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza contabila a veniturilor si cheltuielilor administratiei publice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.