Analiza contabila asupra etapelor si operatiunilor de lichidare la o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-03-11
Materia: Contabilitate
Pagini: 113
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Eduard_A
Lucrare de licenta despre Analiza contabila asupra etapelor si operatiunilor de lichidare la o societate comerciala
Vechiul drept romanesc. Primele legiuri ale vechiului drept romanesc cuprindeau anumite dispozitii referitoare la faliment.Codul Caragea reglementa falimentul in Partea III, Capitolul VIII, "Pentru imprumutare si datorie". Potrivit acestui cod, daca datornicul mofluzeste, adica ajunge in stare de faliment, el trebuie sa capete "milostivirea creditorilor". In caz contrar, datornicul era considerat "mofluz prefacut", adica falit bancrutar. Mofluzul putea sa faca o cesiune a bunurilor in favoarea creditorilor ("darea averii").

Codul Calimach reglementa falimentul in anexa I "Despre randuiala cursului creditorilor". Procedura falimentului, denumita "tratarea cursului creditorilor", cuprindea: deschiderea concursului prin publicarea edictului (sentinta declarativa); carmuirea averii supusa concursului creditorilor; limpezirea infatisatelor sume de datorii (creantele declarate); clasificatia pretentiilor desavarsit limpezite; procesele pentru potimisirea in clase (contestatii privind stabilirea cauzelor de preferinta); impartirea averii concursului; sfarsitul sau desfiintarea concursului.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza contabila asupra etapelor si operatiunilor de lichidare la o societate comerciala

Cuprins


Capitolul I. Delimitari privind lichidarea societatilor comerciale......3

Capitolul II. Etapele lichidarii societatilor comerciale..........15

Capitolul III. Contabilitatea operatiilor de lichidare ...........51

Capitolul IV. Aplicatie practica ........66

Capitolul V. Prezentarea produsului informatic ......99

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza contabila asupra etapelor si operatiunilor de lichidare la o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.