Analiza contabilitatii mijloacelor fixe in corelatie cu investitiile directionate unitatiilor publice

Trimisa la data: 2010-06-10
Materia: Contabilitate
Pagini: 89
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ionela_C
Lucrare de licenta despre Analiza contabilitatii mijloacelor fixe in corelatie cu investitiile directionate unitatiilor publice
Primarul, viceprimarul, secretarul orasului impreuna cu aparatul propriu de specialitate al consiliului local, constituie o structura functionala cu activitate permanenta, denumita primaria orasului, care aduce la indeplinire hotararile consiliului local si dispozitiile primarului, solutionand problemele curente ale colectivitatii locale .Serviciile publice ale orasului se infiinteaza si se organizeaza de consiliul local in principalele domenii de activitate, potrivit specificului si nevoilor locale, cu respectarea prevederilor legale si in limita mijloacelor financiare de care dispune.

Autoritatile administratiei publice locale prin care se realizeaza autonomia locala sunt : consiliul local ca autoritate deliberativa si primarul ca autoritate executiva.Consiliul local este compus din consilieri alesi prin vot universal, egal, direct, secret si liber exprimat. Numarul membrilor fiecarui consiliu local se stabileste prin ordin al prefectului, in functie de populatia localitatii, raportata la Institutul National de Statistica si Studii Economice. Astfel, pentru orasul Beius, care are conform ultimului recensamant 34 567 de locuitori, numarul consilierilor alesi este de 19.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza contabilitatii mijloacelor fixe in corelatie cu investitiile directionate unitatiilor publice

Cuprins

Capitolul I. Rolul si importanta primariei orasenesti ca ordonator principal de credite...........3

Capitolul II. Contabilitatea mijloacelor fixe la primaria oraseneasca oraseneasca.......19

Capitolul III. Contabilitatea investitiilor la primaria oraseneasca..............59

Capitolul IV. Posibilitati de prelucrare automata a datelor.......76

Bibliografie..........88
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza contabilitatii mijloacelor fixe in corelatie cu investitiile directionate unitatiilor publice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.