Analiza costurilor de productie la o firma

Trimisa la data: 2010-05-14
Materia: Economie
Pagini: 83
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Georgiana_M
Lucrare de licenta despre Analiza costurilor de productie la o firma
In totalul cheltuielilor inteprinderii, cele de exploatare detin ponderea cea mai mare, ceea ce impune o analiza aprofundata a lor. Cheltuielile de exploatare sunt aferente ciclului de exploatare care cuprinde ansamblul urmatoarelor operatiuni: cumpararea de materii prime si materiale, stocarea lor, procesul de productie, stocarea semifabricatelor, prduselor finite si vanzarea lor, precum si achizitionarea de marfuri si vanzarea lor, daca este cazul.

Pentru dimensionarea si urmarirea evolutiei cheltuielilor de exploatare se foloseste indicatorul "rata de eficienta a cheltuielilor de exploatare (cheltuieli la 1000 lei venituri din exploatare)". Acest indicator are in vedere cheltuielile aferente activitatii de exploatare totale a exercitiului financiar inclusiv costul marfurilor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza costurilor de productie la o firma

Cuprins

1. Analiza cheltuielilor de productie ale intreprinderii.........3

2. Prezentarea generala a firmei S.C. "CUNADENA" S.R.L...........47

3. Analiza cheltuielilor de productie a firmei.........49

4. Concluzii...........56

Bibliografie...........82

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza costurilor de productie la o firma". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.