Analiza datoriei publice guvernamentala contractata prin organismele financiare internationale

Trimisa la data: 2010-06-01 Materia: Drept Pagini: 54 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Cristian_T
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Analiza datoriei publice guvernamentala contractata prin organismele financiare internationale
Guvernul este autorizat sa garanteze imprumuturi interne si externe numai prin Ministerul Finantelor Publice, contractate in scopuri prioritare pentru economia romaneasca, stabilite, pentru fiecare caz in parte, prin hotarare a Guvernului. Garantiile de stat pot fi acordate numai pentru imprumuturi a caror rambursare se prevede a se face exclusiv din surse proprii, respectiv din bugetele locale, in cazul autoritatilor administratiei publice locale.

Imprumuturile contractate sau garantate de autoritatile administratiei publice locale fac parte din datoria publica a Romaniei, dar nu reprezinta obligatii ale Guvernului, iar plata serviciului datoriei publice aferenta acestor imprumuturi se va efectua exclusiv din bugetele locale si prin imprumuturi pentru refinantarea datoriei publice locale.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Analiza datoriei publice guvernamentala contractata prin organismele financiare internationale

Lucrare de licenta despre Analiza datoriei publice guvernamentala contractata prin organismele financiare internationale
Cuprins

Capitolul I. Datoria publica.Elemente definitorii.........3
1.1. Definirea notiunii de datorie publica.........3
1.2. Reglementare legala..............5
1.3. Formele datoriei publice.........12

Capitolul II. Datoria publica.Clasificare............15
2.1. Datoria publica guvernamentala a Romaniei. Definitie, indicatori.................15
2.2 Instrumentele datoriei publice guvernamentale - tipuri, descriere, emitere,utilizare, rascumparare..............15
2.3 Datoria publica guvernamentala - interna si externa ........20
2.3.1 Datoria publica guvernamentala interna..............21
2.3.2. Datoria publica guvernamentala externa.............24
2.3.3. Evidenta datoriei publice.............28
2.4. Datoria publica locala - interna si externa..........28
2.4.1 Structura si evolutia datoriei publice interne locale.........30
2.4.2. Instrumentele datoriei publice interne locale................31

Capitolul III Studiu de caz privind datoria publica guvernamentala contractata prin organismele financiare internationale.............33

Concluzii si propuneri..............49

Bibliografie..............54
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza datoriei publice guvernamentala contractata prin organismele financiare internationale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.