Analiza de piata privind cererea - oferta si distribuirea pe piata bauturilor alcoolice

Trimisa la data: 2010-02-09
Materia: Marketing
Pagini: 54
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Emil_M
Lucrare de licenta despre Analiza de piata privind cererea, oferta si distribuirea pe piata bauturilor alcoolice
Calitatile gustative si aroma berii se datoreaza celor patru materii prime de baza: malt, hamei, apa si drojdii. Maltul este materia prima de baza utilizata la fabricarea berii. Maltul se capata in timpul unui proces special de maltuire a boabelor de orz. Procesul maltuirii consta in incoltirea boabelor de orz.

Hameiul este unul dintre componentii cei mai importanti la fabricarea berii. Calitatea hameiului in mare parte determina calitatea berii.Hameiul este o planta multianuala cu tulpina agatatoare, inflorescenta feminina a acestor plante este numita con.Apa determina gustul, aroma si culoarea berii.Pentru fabricarea berii blonde, de obicei se foloseste apa moale. Pentru berea bruna duritatea apei poate fi mai mare.Drojdia. La fabricarea berii se foloseste drojdia de bere. Exista doua metode de baza de fabricare a berii - metoda de fermentare la temperaturi joase si fermentarea la temperaturi inalte.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza de piata privind cererea - oferta si distribuirea pe piata bauturilor alcoolice

cuprins


1.Introducere........3
1.1.Istoria berii..........4
1.2.Procesul de fabricatie al berii.........5

2.Analiza ofertei..........6
2.1. Prezentarea producatorilor.......6
2.2. Prezentarea marcilor........19

3.Analiza cererii...........27

4.Analiza preturilor......34

5.Distributia produselor..........35

6.Modalitati de promovare a produsului.........36

7.Dinamica pietei............46

8.Conjunctura pietei.........48

9.Concluzii...........52

10. Bibliografie......53

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza de piata privind cererea - oferta si distribuirea pe piata bauturilor alcoolice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.