Analiza deciziei investitiilor in mediul cert

Trimisa la data: 2010-09-23
Materia: Economie
Pagini: 90
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_I
Lucrare de licenta despre Analiza deciziei investitiilor in mediul cert
Cantitatea de apa potabila, gaze si energie termica distribuite in cursul anului 2001 au reusit sa satisfaca cerintele populatiile care a beneficiat de servicii la un nivel calitativ sporit. S-a urmarit furnizarea continua a apei reci, precum si asigurarea confortului termic in apartamente, concomitent cu reducerea pierderilor pe retelele de distribuitie prin masurile tehnico-organizatorice intreprinse.

Potrivit misiunii regiei, obiectivul de baza al acesteia este satisfacerea clientilor in ceea ce priveste asigurarea din punct de vedere calitativ si cantitativ a serviciilor prestate de acesta, in conditiile unei reale preocupari pentru protejarea mediului inconjurator. Cunoasterea necesitatilor si comportamentul clientilor prezinta o importanta deosebire in elaborarea si promovarea strategiei comerciale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza deciziei investitiilor in mediul cert

Lucrare de licenta despre Analiza deciziei investitiilor in mediul cert
Cuprins

Capitolul I Prezentarea generala a societatii..............3

Capitolul II Contul de profit si pierdere..................8

Capitolul III Decizia de investitii in mediu cert..........24

Capitolul IV Aplicatie practica.............73

Capitolul V Concluzii si propuneri..........87

Bibliografie...........90

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza deciziei investitiilor in mediul cert". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.