Analiza diagnostic a activitatii unei firme producatoare de mobila

Trimisa la data: 2010-09-10
Materia: Economie
Pagini: 79
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florentina_Lu
Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic a activitatii unei firme producatoare de mobila
Un barometru important al eficientei intreprinderii, abordata prin prisma indicatorilor de eforturi, il constituie costurile. Cunoasterea exacta a nivelului costurilor, a locurilor de formare a acestora, precum si a marimii lor in cazul concurentilor, reprezinta o necesitate vitala pentru managementul firmei. In mod generic, costurile reprezinta expresia tuturor consumurilor de resurse ocazionate de desfasurarea unei activitati.

Ne oprim la cateva aspecte legate de dinamica unor categorii de cheltuieli. Dinamica diferita a cheltuielilor poate fi efectul actiunii unui sistem complex de factori cum ar fi, modificarea tehnologiilor de fabricatie, schimbarea surselor de aprovizionare, reducerea numarului de personal, modificarea structurii de fabricatie etc. Comparativ cu dinamica cifrei de afaceri, dinamica cheltuielilor totale a inregistrat valorile prezentate in tabelul 2.5.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic a activitatii unei firme producatoare de mobila

Cuprins

Capitolul I. Prezentarea grupului de firme Mobexpert..........3

Capitolul II. Analiza diagnostic a activitatii firmei Mobexpert Prod SA...........12

Capitolul III. Prezentarea teoretica a unor modele de analiza decizionala.........39

Capitolul IV. Alegerea variantei de fabricatie si de comercializare a unui nou model de canapea la SC Mobexpert Prod SA.......52

Capitolul V. Concluzii si recomandari........73

Anexe.........76

Bibliografie......79

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza diagnostic a activitatii unei firme producatoare de mobila". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.