Analiza diagnostic a functiei productive la o firma

Trimisa la data: 2009-02-18
Materia: Administratie Publica
Pagini: 66
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Nistor_Fa
Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic a functiei productive la o firma
Durata ciclului de fabricatie se noteaza cu Tc si reprezinta timpul necesar pentru executarea unui lot de produse de la lansarea si introducerea in prelucrare a materiilor prime pana la predarea la magazia de produse finite a intregii cantitati, timp in care obiectele muncii trec succesiv printr-un numar de procese partiale de fabricatie conform tehnologiilor adoptate.Si durata ciclului de productie este influentata de o serie de factori de natura tehnico-economica si organizatorica precum si de marimea lotului de fabricatie.

Determinarea corecta a ciclului de fabricatie conduce la stabilirea termenelor finale de executie a produselor fiind un indicator de baza in angajamentele, contractele, pe care le face intreprinderea cu beneficiarii.Perioada de repetare a loturilor reprezinta timpul scurs intre doua etape identice a doua loturi lansate succesiv si reprezinta un parametru prin care se identifica daca procesul de productie respecta principiile ritmicitatii si continuitatii.Productia neterminata. Mecanismul de formare a productiei neterminate pentru fiecare tip de productie este in general acelasi cu remarca faptului ca valoarea productiei neterminate creste odata cu micsorarea marimii seriei de fabricatie, productia neterminata cea mai ridicata fiind specifica sistemului de fabricatie individual.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic a functiei productive la o firma

Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic a functiei productive la o firma
Cuprins

Capitolul I. Functia productiva.....................................3

Capitolul II. Diagnosticul activitatiii productive la S.C Imatex S.A.........................................19
2.1. Date generale.........................................19
2.2. Date specifice activitatii................................22
2.3. Structura organizatorica si personalul...........................44
2.4. Obiective propuse.....................................49
2.5. Calculul si optimizarea capacitatii de productie - studiu de caz la S.C. IMATEX S.A.....................................................50Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza diagnostic a functiei productive la o firma". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.