Analiza diagnostic a unei firme X

Trimisa la data: 2010-03-10
Materia: Economie
Pagini: 93
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Loredana_C
Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic a unei firme X
Din punct de vedere etimologic, diagnosticul inseamna capacitatea de discernamant si este organic implicat in teoria si practica medicala, iar prin analogie, in activitatea intreprinderii ca organism social.
Cuvantul diagnostic isi are originea in cuvantul grecesc"diagnostikos" care inseamna apt de a discerne, de a delimita cu obiectivitate un subiect oarecare dupa manifestarile acestuia.

Intr-o acceptiune sintetica, analiza diagnostic presupune reperarea simptomelor si a disfunctionalitatilor unei intreprinderi, cercetarea si analiza faptelor si responsabilitatilor, identificarea cauzelor care le-au generat, elaborarea unor programe de actiune, prin a caror aplicare sa se asigure redresarea sau ameliorarea performantelor.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic a unei firme X

Cuprins


Introducere............7

Capitolul I.Caracterizarea continutului si metodologiei analizei diagnostic...........9

Capitolul II.Prezentarea S.C. Steaua de Mare S.A. .........21

Capitolul III.Analiza comerciala.........25

Capitolul IV.Diagnostic tehnic.........32

Capitolul V.Analiza juridica si sociala.......36

Capitolul VI.Analiza rezultatelor economico-financiar ale S.C.Steaua de Mare S.A.........42

Capitolul VII.Perspectivele de dezvoltare a activitatii S.C. Steaua de Mare S.A........74

Anexe.........87

Bibliografie..........91

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza diagnostic a unei firme X". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.