Analiza diagnostic a unei firme producatoare de masini

Trimisa la data: 2010-08-01
Materia: Economie
Pagini: 173
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Georgiana_At
Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic a unei firme producatoare de masini
Acest sistem de organizare permitea societatii comerciale AUTOMOBILE DACIA SA sa controleze prin actiuni sistemul organizatoric si de eficienta al celorlalte societati comerciale componente ale Holdingului, realizandu-se liantul cointeresarii reciproce in organizarea si conducerea productiei, a investirii resurselor materiale si de munca, stabilindu-se de comun acord coordonatele dupa care are loc evolutia tehnico-economica in contextul national si international.

Lipsa unor reglementari legislative si in acelasi timp, lipsa de experienta in asigurarea conditiilor organizarii si coordonarii unui Holding, au determinat renuntarea la aceasta forma organizatorica a Platformei Colibasi, fiecare societate comerciala desfasurandu-si activitatea in specificul propriu, prin propria coordonare a conducerii, dar urmarind colaborarea cu celelalte societati de pe platforma.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic a unei firme producatoare de masini

Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic a unei firme producatoare de masini
Cuprins

Capitolul I Prezentarea S.C. Automobile Dacia - SA...............3

Capitolul II Rolul analizei diagnostic in evaluarea activitatii societatii..............39

Capitolul III Diagnostic general al starii economico-financiare a SC Automobile Dacia SA - grup firme dacia renault............46

Capitolul IV Sinteza diagnosticului si strategiei societatii, atat pe termen scurt cat si in perspectiva...............147

Bibliografie..................171

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza diagnostic a unei firme producatoare de masini". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.