Analiza diagnostic a unei firme si stabilirea strategiei

Trimisa la data: 2010-07-25
Materia: Economie
Pagini: 32
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Diana_A
Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic a unei firme si stabilirea strategiei
In general, tesaturile de Postavaria Romana sunt adecvate clientilor cu o putere de cumparare medie. Referitor la marfa vanduta prin magazine, acestea contracteaza in functie de sezon, zona geografica si locul de desfacere a produselor ( rural sau urban).

De regula , se lucreaza atat cu clienti traditionali, care cunosc gama sortimentelor oferita, caracteristicile modelelor create si manifesta seriozitate in relatiile contractuale, cat si cu clienti ocazionali care dispun de lichiditati banesti. Stofele livrate clientilor traditionali se deconteaza prin banca, la scadenta, in timp ce, vanzarea tesaturilor catre clienti ocazionali se face contra CEC-uri sau sume de bani in numerar (pana la o anumita limita).SC POSTAVARIA ROMANA S A realizeaza, in principal, tesaturi de lana si tip lana pentru imbracaminte exterioara: costume pentru barbati si copii, rochii si costume pentru femei si fete. Aceste tesaturi au ponderea cea mai ridicata in total vanzari.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic a unei firme si stabilirea strategiei

Cuprins

I ) Prezentarea S.C. POSTAVARIA ROMANA S.A...........3
Scurt istoric...........3
Prezentarea generala a societatii.........4
Clienti si furnizori...........4

II) Analiza diagnostic............10
Pregatirea analizei diagnostic...........10
Investigarea si analiza indicatorilor.........14
Stabilirea punctelor forte si a punctelor slabe.......14
Recomandari..........17

III) Elaborarea strategiei...........19

IV) Structura organizatorica.........30

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza diagnostic a unei firme si stabilirea strategiei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.