Analiza diagnostic a unei societatii comerciale specializata pe servicii

Trimisa la data: 2010-11-11
Materia: Economie
Pagini: 72
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alina_S
Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic a unei societatii comerciale specializata pe servicii
Perioada de dupa 1989 a dovedit ca asigurarea cu resurse materiale si desfacerea produselor reprezinta unul din factorii fundamentali ai viabilitatii agentului economic. De abia acum am resimtit, la valentele reale, ceea ce in Occident se vehicula de mult, nu este greu sa produci ci sa vinzi. In aceste conditii, analiza diagnosticului comercial reprezinta una din componentele de baza ale analizei diagnostic, urmarind conturarea imaginii firmei in raport cu piata de desfacere si aprovizionare.

Potentialul comercial al firmei este dat de dimensiunea, structura, calitatea pietelor de desfacere si aprovizionare, de pozitia produselor firmei pe aceste piete, de configuratia si adecvarea canalelor de distribuire la exigentele pietei.Piata de desfacere este o piata interna, societatea nu exporta produse.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic a unei societatii comerciale specializata pe servicii

Cuprins

Capitolul I Prezentarea si starea generala a societatii............3

Capitolul II Analiza situatiei juridice.............9

Capitolul III Diagnosticul uman.............14

Capitolul IV Potentialul tehnic si tehnologic............23

Capitolul V Piata si comercializarea.............32

Capitolul VI Diagnosticul financiar..............42

Capitolul VII Management si organizare...........64

Bibliografie............71

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza diagnostic a unei societatii comerciale specializata pe servicii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.