Analiza diagnostic a viabilitatii economice si manageriale la o firma

Trimisa la data: 2009-10-18
Materia: Management
Pagini: 99
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ionut_L
Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic a viabilitatii economice si manageriale la o firma
Pentru intervalul de timp analizat, situatia economico-financiara a S.C. ARTECA JILAVA S.A. este nefavorabila, daca avem in vedere faptul ca in ultimii doi ani firma a inregistrat pierderi. Daca se iau in considerare si influentele exercitate de mediul ambiant national si international situatia trebuie abordata mai nuantat, deoarece o mare parte din factorii economici, de management, tehnici si tehnologici, politici, etc. au avut un comportament contradictoriu vis-a-vis de intreprindere.Informatiile furnizate de tabelul principalilor indicatori economici sunt relevante pentru a ilustra, pe ansamblu, aspectele negative ce au marcat, in dinamica, activitatile firmei.Este cazul indicatorilor cantitativi care au inregistrat reduceri semnificative in ultimii doi ani.

Daca ne raportam la potentialul intern tehnic, tehnologic, uman, managerial, etc consideram ca situatia economica este departe de ceea ce s-ar fi putut realiza. Dificultatile tranzitiei, greutatile in adaptarea la cerintele pietei interne si externe - aflata in plina miscare -, eforturile manageriale ce nu au fost judicios orientate si derulate, sunt tot atatea cauze ale inregistrarii unei astfel de situatii astazi.Elementele de analiza prezentate in continuare au menirea depistarii potentialului de viabilitate economica a intreprinderii, ca premisa a conturarii unor recomandari ce pot fi valorificate in remodelarea manageriala.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic a viabilitatii economice si manageriale la o firma

Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic a viabilitatii economice si manageriale la o firma
Cuprins

Capitolul I. Diagnosticarea viabilitatii economice si manageriale...........................................3
1 Documentarea preliminara...................................3
2 Identificarea si interpretarea simptomelor semnificative.............7
3 Recomandari strategico-tactice privind amplificarea potentialului de viabilitate economica si manageriala a societatii comerciale...............................30

Capitolul II. Strategia Sc Arteca Jilava sa.........................50
1 Formularea misiunii firmei.................................. 50
2 Conturarea principalelor optiuni strategice........................51
3 Dimensionarea resurselor alocate.............................52
4 Precizarea termenelor..................................53
5 Stabilirea avantajului competitiv.............................54
6 Implementarea strategiei......................................56

Capitolul III. Reproiectarea manageriala a sc arteca jilava sa pe baza centrelor de profit..............................58
1 Reproiectarea subsistemului metodologic al managementului societatii comerciale..........................................58
2 Reproiectarea sistemului decizional............................66
3 Remodelarea componentei organizatorice a sistemului de management..................................81

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza diagnostic a viabilitatii economice si manageriale la o firma". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.