Analiza diagnostic a viabilitatii economice si manageriale la o societate

Trimisa la data: 2010-07-05
Materia: Economie
Pagini: 60
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dorin_Ch
Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic a viabilitatii economice si manageriale la o societate
Analiza potentialului intern - Viabilitatea economica a firmei este dependenta de volumul, structura si eficienta utilizarii resurselor materiale, financiare si umane.Resursele umane le abordam din doua puncte de vedere: pe de o parte ca dimensiune si structura si, pe de alta parte, de pe pozitia eficientei utilizarii personalului.

In intervalul de timp 2000-2001, numarul de personal a inregistrat o scadere absoluta de 30 persoane (de la 280 la 250 salariati). Din punct de vedere structural, ponderea cea mai ridicata o au muncitorii (63.2% in anul 2001), iar in cadrul acestora muncitorii direct productivi,in timp ce ponderea economistilor nu depaseste 8.8%.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic a viabilitatii economice si manageriale la o societate

Cuprins


Capitolul I Caracteristici tipologice ale firmei..........3

Capitolul II -Strategia firmei SC Crisconfin SA......38

Capitolul III Reproiectarea managerial ape baza centrelor de profit...........43

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza diagnostic a viabilitatii economice si manageriale la o societate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.