Analiza diagnostic a viabilitatii economice si manageriale la o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-06-30
Materia: Economie
Pagini: 65
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dan_P
Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic a viabilitatii economice si manageriale la o societate comerciala
Se observa asfel un regres al nivelului cheltuielilor la 1000 UM cifra de afaceri in anul t comparativ cu anul anterior, situatie care isi are cauza in special in crestera mai rapida a costurilor fata de cifra de afaceri.

Desi detine monopolul in domeniul gospodaririi apelor , societatea se afla intr-un moment de criza, datorat pe de o parte sistemului traditional de conducere a societatii, uzurii aparaturii de control si exploatare, a utilajelor si pe de alta parte persoanelor fizice si juridice care, din cauza serviciilor din ce in ce mai putin calitative , renunta partial la acestea prin instalarea de apometre de exemplu sau intarzie foarte mult cu plata datoriilor catre RAJC-uri, fapt ce explica situatia de criza financiara prin care trece societatea .
Aceasta situatie se incearca a se redresa prin implementarea unui nou sistem informational, decizional si organizatoric , precum si prin inlocuirea aparatelor si utilajelor uzate cu altele noi , moderne, care sa asigure prestarea unor servicii de calitate superioara.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic a viabilitatii economice si manageriale la o societate comerciala

Cuprins


I. Diagnosticarea viabilitatii economice si manageriale ........3
I.1 Documentarea preliminara ..........3
I.2 Identificarea si interpretarea simptomelor semnificative.......15
I.3 Recomandari strategico-tactice privind amplificarea potentialului de viabilitate economica si manageriala a societatii comerciale....40

II. Strategia societatii directia apelor Siret SA.......42
II.1 Formularea misiunii societatii ........42
II.2 Stabilirea obiectivelor strategice.......43
II.3 Conturarea principalelor optiuni strategice .....44
II.4 Dimensionarea resurselor alocate.........46
II.5 Elaborarea strategiei globale........47
II.6 Implementarea strategiei.............47

III. Reproiectarea manageriala a directiei apelor Siret SA........48
iii.1 Reproiectarea subsistemului metodologic al managementului societatii.........48
iii.2 Remodelarea subsistemului organizatoric .......57Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza diagnostic a viabilitatii economice si manageriale la o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.