Analiza diagnostic a viabilitatii financiare si manageriale la o firma

Trimisa la data: 2010-03-29
Materia: Finante-Banci
Pagini: 60
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Bianca_B
Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic a viabilitatii financiare si manageriale la o firma
In afara acestor intrari care nu au caracter de intrari curente bazate pe utilizarea capitalului circulant si asigura functionarea sistemului, exista si intrari exceptionale (IE), constituite din utilaje si echipamente destinate subsistemului de productie in vederea compensarii uzurii fizice si morale a dotarilor existente.

Ca iesiri se remarca produse, servicii si deseuri precum si informatii pentru crearea imaginii de firma si a reclamei (IF).Legarea societatii cu mediul exterior se face prin servicii de cumparare (intern si import), vanzare (intern si export) si transport.Structura de productie se realizeaza pe anexa Director General - Director Tehnic si de productie, serviciul urmarirea productiei, sectii si ateliere de productie. Bineinteles ca in procesul de productie intervin si inginerul sef de conceptie cu serviciile de proiectari si tehnologic, precum si inginerul sef calitate cu serviciile de asigurare a calitatii si controlul calitatii productiei.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic a viabilitatii financiare si manageriale la o firma

Cuprins

Capitolul I Prezentarea generala a S.C. VILMAR S.A. Ramnicu Valcea;......3
Schimbari, completari ale obiectului de activitate..........3
Capitalul.................5
Natura activitatii desfasurate..........5
Principalii furnizori si beneficiari ai S.C. VILMAR S.A..........6
Principalii concurenti ai S.C. VILMAR S.A...........7
Structura si relatiile organizatorice din interiorul firmei......8

Capitolul II Analiza diagnostic generala a S.C. VILMAR S.A.......10
2.1. Obiectivele si strategia firmei......10
2.2. Prezentarea situatiei economico-financiare........11
2.3. Diagnosticul resurselor............15
2.4. Managementul general al firmei..........23
2.5. Diagnosticul juridic............27
2.6. Diagnosticul comercial..........30
2.7. Controlul activitatii de productie.......38

Capitolul III Evaluarea activitatii S.C. VILMAR S.A...........43

Capitolul IV Concluzii si recomandari pentru imbunatatirea activitatii la S.C. VILMAR S.A...........48

Bibliografie...........60

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza diagnostic a viabilitatii financiare si manageriale la o firma". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.