Analiza diagnostic ca evidenta tehnico operativa si analitica a mijloacelor fixe

Trimisa la data: 2010-07-20 Materia: Contabilitate Pagini: 136 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Flavia_D
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic ca evidenta tehnico operativa si analitica a mijloacelor fixe
Societatea este administrata de catre Consiliul de Administratie. Consiliul deleaga o parte din atributiile sale unui Comitet de Directie.
Presedintele Consiliului de Administratie indeplineste functia de director general; in aceasta calitate, Comitetele de Directii asigura conducerea curenta a societatii, aduce la indeplinire deciziile Consiliului de Administratie, in limitele activitatii societatii.

In relatiile cu tertii, societatea este reprezentata de catre presedintele Consiliului de Administratie pe baza si in limita imputernicirilor date de catre Adunarea Generala a Actionarilor.Membrii Consiliului de Administratie pot exercita orice act care este legat de administrarea societatii, in limita drepturilor ce li se confera.Presedintele, membrii Consiliului de Administratie, directorul general si adjunctii acestora sunt individuali sau solidari, raspunzatori fata de societate pentru prejudiciile rezultate din abateri de la dispozitiile legale, sau de la statut sau pentru greselile in administrarea societatii.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic ca evidenta tehnico operativa si analitica a mijloacelor fixe

Cuprins


Capitolul I. Descrierea SC Stirom SA........3

Capitolul II. Prezentarea teoretica a imobilizarilor corporale si necorporale............21

Capitolul III. Evidenta tehnico-operativa si analitica a mijloacelor fixe.........36

Capitolul IV.Amortizare, evaluera si reevaluere..........46

Capitolul V.Contabilitatea financiara si de gestiune a intrarilor de mobilizari corporale din productie proprie.......83

Capitolul VI.Contabilitatea financiara a intrarilor, amortizarilor, provizioanelor si iesirilor de imobilizari corporale......93

Capitolul VII.Analiza imobilizarilor corporale...........117

Capitolul VIII.Concluzii, propuneri, sugestii........131
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza diagnostic ca evidenta tehnico operativa si analitica a mijloacelor fixe". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.