Analiza diagnostic ca evidenta tehnico operativa si analitica a mijloacelor fixe

Trimisa la data: 2010-07-20
Materia: Contabilitate
Pagini: 136
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Flavia_D
Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic ca evidenta tehnico operativa si analitica a mijloacelor fixe
Societatea este administrata de catre Consiliul de Administratie. Consiliul deleaga o parte din atributiile sale unui Comitet de Directie.
Presedintele Consiliului de Administratie indeplineste functia de director general; in aceasta calitate, Comitetele de Directii asigura conducerea curenta a societatii, aduce la indeplinire deciziile Consiliului de Administratie, in limitele activitatii societatii.

In relatiile cu tertii, societatea este reprezentata de catre presedintele Consiliului de Administratie pe baza si in limita imputernicirilor date de catre Adunarea Generala a Actionarilor.Membrii Consiliului de Administratie pot exercita orice act care este legat de administrarea societatii, in limita drepturilor ce li se confera.Presedintele, membrii Consiliului de Administratie, directorul general si adjunctii acestora sunt individuali sau solidari, raspunzatori fata de societate pentru prejudiciile rezultate din abateri de la dispozitiile legale, sau de la statut sau pentru greselile in administrarea societatii.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic ca evidenta tehnico operativa si analitica a mijloacelor fixe

Cuprins


Capitolul I. Descrierea SC Stirom SA........3

Capitolul II. Prezentarea teoretica a imobilizarilor corporale si necorporale............21

Capitolul III. Evidenta tehnico-operativa si analitica a mijloacelor fixe.........36

Capitolul IV.Amortizare, evaluera si reevaluere..........46

Capitolul V.Contabilitatea financiara si de gestiune a intrarilor de mobilizari corporale din productie proprie.......83

Capitolul VI.Contabilitatea financiara a intrarilor, amortizarilor, provizioanelor si iesirilor de imobilizari corporale......93

Capitolul VII.Analiza imobilizarilor corporale...........117

Capitolul VIII.Concluzii, propuneri, sugestii........131

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza diagnostic ca evidenta tehnico operativa si analitica a mijloacelor fixe". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.