Analiza diagnostic ca metoda de reprezentare fidela a situatiei financiare

Trimisa la data: 2010-04-01
Materia: Economie
Pagini: 151
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ionela_I
Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic ca metoda de reprezentare fidela a situatiei financiare
Activitatea de producere si industrializare a laptelui in judetul Bucuresti are vechi traditii, costituind una din preocuparile de baza pe parcursul a lungi perioade din istorie.In anul 1952, prin hotarare a Guvernului se infiinteaza Intreprinderea de Industrializare a Laptelui din Bucuresti, ce avea ca raza de activitate judetul Bucuresti.

In anul 1955 s-a dat in functiune prima fabrica ce putea prelucra industrial cantitatea de 20000 l lapte pe zi cu o extindere ulterioara de 50000 l lapte/ zi . In anul 1964 s-a dat in functiune o noua fabrica de prelucrare a laptelui in orasul Bucuresti dotata cu instalatii moderne de mare productivitate, relizanduse o gama variata de produse : lapte consum, produse lactate proaspete, unt inghetata e.t.c.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic ca metoda de reprezentare fidela a situatiei financiare

Cuprins

Capitolul I Contul de rezultate ..........10

Capitolul II Modul de calcul si legatura distre rezultat contabil si rezultat fiscal in Romania...........85

Capitolul III Aplicatie pe baza datelor de la societatea " INDUSTRIALIZAREA LAPTELUI " S.A Bucuresti..........121

Bibliografie.........150

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza diagnostic ca metoda de reprezentare fidela a situatiei financiare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.