Analiza diagnostic generala a unei societati

Trimisa la data: 2010-07-22
Materia: Economie
Pagini: 77
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ileana_S
Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic generala a unei societati
Cadenta de aprovizionare reprezinta numarul anual de comenzi prin care se solicita aprovizionarea cu materiale. Cadenta poate fi prestabilita si ea constituie baza previziunii aprovizionarilor. In cazul in care consumul este uniform, iar aprovizionarea se face cand stocul este nul, apare notiunea de stoc mediu.

In activitatea practica se pune problema stabilirii unei cadente optimale, adica a gasirii unei cadente de aprovizionare, astfel incat gestiunea stocurilor sa se realizeze la cel mai mic cost pentru firma.
Intre data unei comenzi si data primirii acesteia, se scurge un anumit timp care poarta denumirea de interval de aprovizionare. In functie de acest interval de aprovizionare, fiecare comanda trebuie facuta la un anumit nivel al stocului care poarta denumirea de stoc critic sau de alarma. Cunoasterea intervalului de aprovizionare pentru un anumit tip de material, permite determinarea stocului critic minimal. Stocul critic minimal permite firmei sa faca fata consumului in timpul intervalului de aprovizionare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic generala a unei societati

Cuprins


Capitolul I Analiza diagnostic generala a S.C. "Combinatul de Oteluri Speciale Targoviste" S.A.........3

Prezentarea generala a S.C. "C.O.S.T." S.A..........3
Strategia de dezvoltare a activitatii societatii comerciale.....9
Culegerea, selectarea si sistematizarea datelor.....10
Domeniul comercial...........10
Domeniul productiei..........20
Domeniul resurselor umane..........32
Domeniul cercetarii-dezvoltarii.....42
Domeniul managerial.........46
Domeniul financiar-contabil........63
Evidentierea simptomelor semnificative.........68
Identificarea pe domenii de activitate a punctelor forte si slabe interne si a cauzelor care le genereaza.........76
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza diagnostic generala a unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.