Analiza diagnostic la directia de munca

Trimisa la data: 2009-11-16 Materia: Administratie Publica Pagini: 73 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Marian_S
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic la directia de munca
Din punct de vedere al clasificarii, deciziile luate in cadrul Directiei de Munca si Solidaritate Sociala sunt de mai multe feluri: decizii pe termen lung, mediu si scurt; decizii luate de organisme de management participativ, de directori etc; decizii periodice, unice, aleatorii; de grup, individuale; decizii luate in conditii de risc, incertitudine; sunt decizii strategice, tactice, curente; unicriteriale, multicriteriale.

Una din particularitatile procesului decizional se refera la influenta in luarea deciziilor a sedintelor consiliului de conducere; periodic acesta se intruneste sub presedintia directorului general analizeaza toate aspectele privind desfasurarea activitatii, stabileste prioritatii si identifica solutii pentru principalele probleme cu care se confrunta unitatea si formuleaza recomandari pe care directorul general le are in vedere la emiterea deciziilor.Compartimentul juridic primeste sarcina de a emite decizia in conformitate cu reglementarile in vigoare , stabileste responsabilii cu aplicarea deciziilor, executantii, modalitatea de ducere la indeplinire a acestora si resursele necesare, caile de atac si termenul de contestatie.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic la directia de munca

Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic la directia de munca
Cuprins

Capitolul I. Directia generala de munca si solidaritate sociala Bacau...................................3

Capitolul II. Strategia institutiei analizate .........................39

Capitolul III. Subsistemul deciziona.........................42

Capitolul IV. Subsistemul organizatoric................................48

Capitolul V. Subsistemul informational .................................63

Capitolul VI. Resurse umane ....................................67

Capitolul VII. Analiza diagnostic..............................69

Capitolul VIII. Aplicatie.......................................70Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza diagnostic la directia de munca". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.