Analiza diagnostic privita ca risc economic si mod de manifestare

Trimisa la data: 2010-07-06
Materia: Economie
Pagini: 66
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristian_De
Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic privita ca risc economic si mod de manifestare
Diagnosticul riscului de faliment consta in evaluarea capacitatii intreprinderi de a face fata angajamentelor asumate fata de terti, deci in evaluarea solvabilitatii intreprinderii. Solvabilitatea reprezinta capacitatea unitatii patrimoniale de a face fata obligatiilor scadente care rezulta fie din angajamente anterioare contractate, fie din operatii curente, fie din prelevari obligatorii.

Mentinerea solvabilitatii pentru o intreprindere constituie o restrictie ce se impune in mod curent, cu alte cuvinte echilibrul financiar este un imperativ permanent pentru orice intreprindere. Analiza riscului de faliment se poate face in maniera statica, prin analiza echilibrelor financiare din bilant sau in maniera dinamica, prin analiza fluxurilor din tabloul de finantare.Analiza statica poate fi facuta in functie de cele doua conceptii de elaborare a bilantului: patrimoniala si functionala.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic privita ca risc economic si mod de manifestare

Cuprins


Capitolul I. Riscul economic si financiar in activitatea firmei. Concept si mod de manifestare...........3

Capitolul II. Prezentarea generala a S.C. "Arctic" S.A..........13

Capitolul III. Analiza riscului economic si financiar...........30

Capitolul IV. Analiza riscului de faliment...........44

Capitolul V. Strategii ale previziunii riscului.........57

Capitolul VI. Bibliografie...........65Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza diagnostic privita ca risc economic si mod de manifestare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.