Analiza diagnostic si evaluarea financiara a firmei

Trimisa la data: 2009-06-27
Materia: Economie
Pagini: 43
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Eugenia_R
Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic si evaluarea financiara a firmei
Societatea a derulat activitati comerciale mult inainte de 1990 iar obiectul sau de activitate consta in principal in productia si distributia de produse ceramice destinate uzului casnic. Produsele societatii sunt variate si pot fi impartite in doua mari categorii: placi ceramice si obiecte sanitare.

SANEX SA a vandut linia de productie de obiecte sanitare la 31 august 2004.Vanzarea produselor se realizeaza pe piata interna (aproximativ 96,6% din cifra de afaceri in 2004) si la export (aproximativ 3,4% din cifra de afaceri in 2004). Principalul competitor pe piata interna este Mondial Lugoj.

In anul 2004 Societatea a avut deschis un punct de lucru in Bucuresti.SANEX SA este cotata pe RASDAQ iar la 31 decembrie 2004, actiunile sale erau tranzactionate la valoarea de 8,050 lei fiecare (2.100 lei la 31 decembrie 2003).

Goodison Holdings BV, un concern inregistrat in Olanda, a devenit principalul actionar in anul 2000. Capitalul social inregistrat al Societatii de 370.547.164 mii lei la 31 decembrie 2004 este format din 185.273.582 actiuni ordinare, cu o valoare nominala de 2.000 lei fiecare. Actiunile cu drept de vot sunt in numar de 185.273.582 la 31 decembrie 2004.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic si evaluarea financiara a firmei

Lucrare de licenta despre Analiza diagnostic si evaluarea financiara a firmei
Cuprins

Capitolul I Prezentarea frmei...................... 2

Capitolul II Analiza dinamicii si a structurii patrimoniului.........11

Capitolul III Analiza statica a echilibrului financiar...............22


Capitolul IV Analiza ratelor de rotatie..............................29

Capitolul V Sinteza diagnosticului financiar.........................37

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Analiza diagnostic si evaluarea financiara a firmei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.